Få professionell hjälp med hotellstädning i Malmö genom SOL. Vår städning omfattar allt från hotellrum till offentliga ytor. Vi skräddarsyr städningen efter dina specifika önskemål och behov, alltid till ett konkurrenskraftigt pris. Med SOL som din partner kan du fokusera på din verksamhet medan vi ser till att dina gäster alltid möts av en ren och fräsch miljö. 

Vid frågor om vår hotellstädning i Malmö, ring oss på 08-429 90 40 eller skicka ett mejl till info@sol.se. Du kan också begära en offert genom att fylla i formuläret nedan.

Professionella hotellstädare i Malmö

Vårt team av professionella hotellstädare i Malmö är specialiserade på att leverera högkvalitativ hotellstädning och rengöring av offentliga utrymmen. Våra engagerade medarbetare besitter en omfattande kompetens och förstår vikten av att erbjuda en omsorgsfull städning som skapar en positiv upplevelse för dina gäster. Med hjälp av våra erfarna hotellstädare i Malmö kan du vara trygg med att din verksamhet upprätthåller den absolut högsta standarden när det kommer till renlighet och hygien.

Samla företagstjänster – Få en tjänst på köpet

Vi strävar alltid efter att erbjuda en enkel och smidig kunduppevelse, samtidigt som det ska vara förmånligt för dig. Genom att teckna avtal för två av våra andra tjänster belönar vi dig med en kostnadsfri tjänst. Det kan bland annat vara hyra av entrémattor i Malmö för att nämna ett exempel. Det är med andra ord fördelaktigt att samla flera av dina servicebehov hos oss på SOL. Fyll i vårt kontaktformulär nedan och du kommer snabbt att få tillbaka ett prisförslag från vårt team!