SOL Facility Services erbjuder skräddarsydda lösningar för byggstädning i Stockholm och närliggande områden. Vårt dedikerade team har den expertis och erfarenhet som krävs för att skapa en ren och hälsosam miljö både under och efter byggprojektet. Vår byggstädning i Stockholm omfattar allt från grovrengöring och avlägsnande av byggrester, till noggrann rengöring av ytor för att eliminera spår av byggaktivitet.

För information om vår byggstädning i Stockholm kan ni kontakta oss på 08-429 90 40 eller skicka ett mejl till info@sol.se. Offertförfrågningar kan göras via formuläret nedan.

Professionellt byggstäd i Stockholm

Med vår hjälp kan ni känna er trygga med att ert byggstäd i Stockholm utförs med högsta noggrannhet och minsta möjliga miljöpåverkan. Vi tar även hand om alla detaljer – så som fönsterputsning, rengöring av elektriska installationer och belysning, samt behandling av golv och köksutrustning. Vårt mål är att skapa en ren och inflyttningsbar miljö för era kunder. Oavsett tidpunkt, antal dagar i veckan, är vi här för att leverera byggstäd i Stockholm som överträffar era förväntningar.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vill ni säkerställa att ert byggprojekt avslutas med perfektion? Då är vår skräddarsydda byggstädning i Stockholm precis vad ni behöver. Kontakta oss idag och få en kostnadsfri offert. Låt oss ta hand om städningen, så att ni kan fokusera på nästa byggprojekt!