Företagsstäd

Är ni i behov av företagsstäd, men finner inte tiden till att utföra den på egen hand? Då borde ni anlita en professionell firma för företagsstädning. En välvårdad arbetsplats bidrar inte bara till ökad trivsel hos era medarbetare, utan ger även ett bra första intryck för besökare som hälsar på. Genom att överlåta ansvaret till kunniga städare gör att ni frigör tid och besparas från ett stressigt och tidskrävande moment. Här kan du läsa mer om hur ett företagsstäd går till och vilka städmoment som vanligtvis ingår i tjänsten.

Vad är företagsstädning?

En företagsstädning går ut på att en städfirma eller lokalvårdare utför en grundlig städning av era lokaler eller anläggningar. Städningen genomförs oftast regelbundet. Många väljer att ta hjälp en gång i veckan, men det finns även möjlighet att få det oftare eller mer sällan utifrån hur behovet ser ut. I många fall kan städföretaget skräddarsy ett upplägg som passar er.

Vad ingår i tjänsten?

Läs om vanliga städmoment som ingår i ett företagsstäd nedan.

  • Dammsugning och golvrengöring
  • Polering av golvytor
  • Fönsterputs
  • Damma utsatta ytor
  • Helrengöring av kök och toaletter
  • Tömning av papperskorgar
  • Rengöring av golvlister

Helhetsleverantör inom företagsstädning

Som en helhetsleverantör av företagsstädning erbjuder vi en rad olika tjänster anpassade efter varje företags unika förutsättningar. Vi har erfarenhet från att ta oss an städning av både stora och små lokaler och ser till att alla utrymmen lämnas skinande rent efter varje städtillfälle. Nedan listar vi ett urval av vårt tjänsteutbud:

Självklart tar vi hänsyn till miljön och använder enbart miljövänliga produkter när vi utför företagsstädning. Oavsett hur ofta, eller vilken tid på dygnet ni behöver ha hjälp med städning, ser vi till att hitta en passande lösning. Boka professionellt företagsstäd hos SOL redan idag!