SOL Facility Services vinner ett omfattande kontrakt med Jernhusen

Vi kan med stor glädje meddela att vi tecknat ett avtal med Jernhusen som driftsoperatör för fekalie- och saneringsanläggningarna i Stockholm, Göteborg och Malmö. Avtalet med Jernhusen löper på 3 år till att börja med och är värt cirka 75 miljoner kronor under kontraktsperioden som startar 2022-01-01.

Nyheter

Marija kombinerar pensionärslivet med jobb på SOL – vill jobba så länge hälsan tillåter

Lokalvård är ett fysiskt krävande jobb, trots detta jobbar flera pigga pensionärer hos oss på SOL. Marija Kazakevic, snart 73 år, är en av våra äldsta medarbetare men också en av de mest energifulla på företaget. Hon jobbar på SOL sedan 14 år tillbaka och planerar att jobba så länge hälsan tillåter.  Vi träffade Marija under hennes arbetspass på Djurönäset på Värmdö för att höra mer om hur det är att jobba vid sidan av pensionärslivet.

Nyheter

Ett skepp kommer städat – Reportage om SOL i DN

Bengt Ohlson, journalist på DN skriver varje år en iakttagelse av ett yrke som utförs i det dolda men som är viktigt. Förra året skrev han om brandmännen i skogsbränderna i norr – i år skriver han om oss på SOL Sverige i ett av våra uppdrag att städa Viking Lines båtar, fyra stycken per dag året om.

Nyheter