Vinyl foliering som syns

Med vinyl foliering förvandlar du enkelt tråkiga eller tomma ytor till en mer tilltalande och snygg design. Vi utför all slags foliering – hos oss kan du boka foliering av bilar, båtar, möbler och mycket mer. Oavsett om du vill marknadsföra ditt varumärke genom branding, eller förnya en tom yta hjälper vi dig hela vägen från tryck till montage. På SOL arbetar ett trettiotal utbildade vinylmontörer i nära samarbete med tryckerier och producenter av vinylfolie. Kontakta oss för professionell vinyl foliering redan idag!

Helfoliering av bil och andra föremål

Med en helfoliering täcker vi en hel bil – eller till och med en hel fastighet! Detta ger dig nästan obegränsade möjligheter att branda dig på ett unikt sätt. Men det är inte bara företag som vill visa upp sitt varumärke som anlitar oss. Vi har flera kunder inom fastighetsbranschen som väljer att skapa unika designer inne på kontor, köpcentrum och butiker. Välj till exempel ett abstrakt eller naturligt mönster för att skapa rätt stämning med hjälp av en helfoliering.

Bilfoliering

En vanlig typ av bilfoliering är när man täcker ett helt fordon med en så kallad vinyl wrap – bil, MC, båt, tåg, taxi och andra fordon kläs i dina varumärkesfärger så att både befintliga och nya, potentiella kunder lätt känner igen ditt företag. Hör av dig till oss om du funderar på att göra en foliering av bil.

Foliering av glas och fönster

Foliering av glas är ett av de vanligast förekommande jobben och på SOL utför vi foliering av fönster så gott som dagligen. Skyltfönster ska locka till köp och intressanta glasytor och väggar inne i butiken hjälper till att skapa stämning och merförsäljning. Tryck upp företagets logotyp, namn och öppettider eller promota aktuell kampanj med foliering av glas, fönster eller väggar.

Buss

Vi monterar ofta folie på buss, både för kunder som köpt plats för marknadsföring på bussen, och för bussbolag som vill profilera sig och stärka sitt varumärke. Bussar är utmärkta som mobila reklampelare: De har stor reklamyta och rör sig konstant vilket ökar sannolikheten att nå flera målgrupper. Vänd dig till SOL för hjälp med foliering av buss.

Möbler

Att foliera möbler är ett prisvärt alternativ till att renovera eller byta ut befintliga möbler på kontoret, i butiken eller offentliga rum. När du kör en tillfällig kampanj eller vill ge ett särskilt intryck under en viss säsong passar det perfekt med möbelfoliering. Vi hjälper dig med både mått, tryck och foliering av möbler på ditt företag.

Avfoliering – ta bort gammal foliering

SOL utför även avfoliering som på ett skonsamt sätt tar bort gammal foliering och gör ytan som ny igen. Vi har även lång erfarenhet av att avlägsna foliering på bilar, bussar, möbler och alla andra ytor. I samband med avfolieringen hjälper vi dig gärna med en ny wrap. Vi finns på flera orter i landet. Vi kan exempelvis hjälpa dig med all slags foliering i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Foliering till bra pris

Foliering går att göra på väldigt många ytor, den enda förutsättningen är egentligen en ren, slät yta. Om dina ytor inte är släta så åtgärdar vi detta innan folieringen. Oavsett om du vill ge dina kontorsmöbler en ny look, din fordonsflotta ett enhetligt utseende, dina skylfönster ett lockande intryck, eller på något annat sätt arbeta in ditt varumärke i inomhus- eller utomhusmiljön kan du göra det med vinylfoliering. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss för att få ett bra pris på foliering – kontakta oss idag!