Våra vinylmontörer har stor kunskap inom alls slags foliering och har hjälpt många företag med foliering i Göteborg. Tack vare SOLs samarbete med folietillverkare och tryckerier får vi snabbt ut ditt budskap på bilar, bussar, skyltfönster, väggar, möbler och andra ytor.

Visa upp din nya kampanj, ditt varumärke eller något annat som ditt företag vill uppmärksamma. Att foliera och foliera om går relativt snabbt och resultatet blir riktigt snyggt. Vill du ha rådgivning eller ett prisförslag på foliering i Göteborg kontaktar du oss via en av knapparna nedan. Välkommen!

 

Foliera bilen eller annat fordon

En av de populäraste tjänsterna SOL utför är foliering av bil. I Göteborg tar vårt duktiga team hand om enstaka firmabilar eller hela fordonsparker. Att visa upp företagets färger, slogan och logotyp på tjänstebilarna är ett smart sätt att synliggöra varumärket. Vill du ha rådgivning, inspiration eller bolla idéer kring att foliera bil eller annat fordon, kontakta våra säljare i Göteborg genom att klicka på knappen ovan. De kan ge dig ett pris på folieringen. Du kan självklart beställa foliewrap för andra fordon och ytor – läs mer om olika typer av foliering här.

 

Utöka räckvidden

SOL hjälper dig även med affischering i Göteborg – ett utmärkt komplement till foliering som låter dig nå ut till ännu fler.