Här får du hjälp med professionell foliering i Malmö. SOL folierar allt från mindre möbler till skyltfönster och glasfasader. Vi har ett tätt samarbete med leverantörer av vinylfolie och tryckerier med duktiga grafiska designers. Tillsammans ser vi till att ge uttryck för ditt budskap på ett snabbt, tydligt och effektivt sätt. Kontakta oss för ett prisförslag på skräddarsydd foliering i Malmö idag.

 

Foliering av bilar och andra fordon

Vi utför foliering av bil, båt, buss, och en mängd andra fordon. I Malmö står vårt team av erfarna foliemontörer redo att foliera hela fordonsflottor och enstaka firmabilar. Gör som många andra av våra nöjda kunder – anlita oss för foliering av er bil eller bilpark i Malmö. Välkommen till SOL!

 

Sätt upp reklamposters

Foliering är ett utmärkt sätt att visa upp sitt marknadsföringsbudskap för en bred publik. Vill du nåt ut till ännu fler kan vi även hjälpa dig med affischering i Malmö. Hör av dig till oss så tar vi fram ett prisförslag.

 

Få kostnadsfri offert

Har du frågor om pris för att foliera bil i Malmö, eller vill veta mer om hur vi kan hur vi kan ge dina möbler en stilfull make over? Kontakta oss gärna för att få mer information och få en skräddarsydd offert! Vi hjälper dig med all slags foliering i Malmö!