Våra duktiga vinylmontörer hjälper dig med all slags foliering i Stockholm – bara fantasin sätter gränser för vilka ytor som kan folieras. I nära samarbete med tryckerier och folietillverkare tar vi fram en skräddarsydd lösning för att visa upp ditt varumärke eller kampanj med foliewrap på möbler, väggar, glasytor och fordon.

Vi ser till att du kommer igång snabbt och får ut ditt budskap på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt. Hör av dig till oss idag för ett prisförslag på foliering i Stockholm. Välkommen till SOL!

 

Foliera bil och andra fordon

Vi är ditt självklara val när du funderar på att foliera bilen. I Stockholm jobbar SOL Facility Services team av montörer dagligen med så väl stora som små folieringsjobb. Allt från den lilla loggan bak på en enda firmabil till en helfolierad fordonsflotta.

 

Helfoliering

Välj att klä hela bilen, bussen eller båten eller något annat fordon med en helfoliering. I Stockholm befinner sig många fordon längs vägarna. Stick ut med ditt budskap med hjälp av en snygg helfoliering. 

 

Komplettera med affischering

Komplettera gärna folieringen med affischering i Stockholm för att nå en ännu större publik. SOL hjälper dig med reklamuppsättningen på alla ytor.