Tvätt av entrématta

Är det läge för en tvätt av er entrématta? Under höst och vinter samlas mängder med smuts och grus i våra entréer. Att kliva in på ett kontor och sätta fötterna på en våt och grusig entrématta kan sänka det första intrycket rejält. När gruset samlas i mattans fibrer försämras dessutom både funktion och kvalitet, och förhindrar tillslut mattan från att samla upp smuts. En välvårdad entrématta ger inte bara ett fräschare golv, utan bidrar även till ett mer inbjudande och välkomnande intryck på kontoret. Med ett regelbundet byte eller tvätt av er entrématta kan ni därför se till att hålla era lokaler i toppskick – oavsett väder.

Hur fungerar tvätt av entrémattor?

En tvätt av entrémattor genomförs på djupet och ser till att eliminera smuts, fläckar och bakterier som samlats på mattan. Beroende på mattans material kan tvättprocessen se lite olika ut. En matta i syntet klarar oftast av lite tuffare tag, medan en handknuten matta ska hanteras mer varsamt. Vid tvätt av entrémattor används oftast både fläckborttagning och maskinrengöring för att uppnå bästa resultat.

5 fördelar med att tvätta entrématta

Att tvätta en entrématta regelbundet har många fördelar. Förutom att bidra till en snyggare entré skyddar en välvårdad matta golvet från yttre slitage. Läs mer om fem fördelar med att tvätta entrématta nedan.

  • Stoppar smuts från att samlas i lokalerna
  • Entrén hålls fräsch ren och inbjudande
  • Skyddar golven från slitage
  • Ökar säkerheten och förhindrar halkolyckor
  • Leder bort statisk elektricitet

Låt SOL ta hand om era entrémattor

Låter tvätt av entrématta som ett omständigt och tidskrävande projekt? Låt oss på SOL ta hand om mattorna åt er! Genom att hyra entrémattor hos oss på SOL ser vi till att era golv hålls rena under alla veckans dagar. Ni slipper tänka på eget underhåll av mattorna – vi sköter hela processen åt er. Vi genomför regelbundna mattbyten, och ser till att ni alltid har en snygg och fräsch matta på plats. Hos SOL har ni möjlighet att beställa mattor utifrån en mängd olika färger, storlekar och modeller – helt efter tycke och smak. Vi utför dessutom alltid miljövänlig tvätt av entrémattorna och ser vi till att de håller sig snygga under en lång tid. Hyr entrémattor hos SOL och se fram emot en skinande ren entré!