Låt SOL ta hand om din lokalvård i Stockholm så kan du känna dig trygg med att du får rena fräscha ytor utan att stressa själv. Du kan få hjälp med en mängd olika typer av städning och underhåll på dina lokaler. Oavsett om du har ett kontor, ett lager, en butik, eller en hel industri hittar du en praktisk lösning för din lokalvård i Stockholm hos oss.

Om du vill veta mer om vår lokalvård i Stockholm, ring 08-429 90 40 eller skicka ett mejl till info@sol.se. För offertförfrågningar, fyll i och skicka in formuläret nedan.

 

 

2-för-1-bonus

När du beställer två av våra lokalvårdstjänster får du en tredje på köpet. Ta en titt på våra tjänster nedan – kanske är du intresserad av flera? Då kan du exempelvis prenumerera på en fruktkorg helt gratis.

 

All lokalvård – Stockholm

SOL utför så gott som all slags lokalvård i Stockholm vilket gör oss till din självklara partner för renhållning. Du får allt samlat bekvämt på en faktura och kan enkelt köpa till extra tjänster. Du vet väl att vi även utför affischering, foliering och andra reklamrelaterade tjänster?

 

Lokalvårdstjänster i Storstockholm