Lokalvård i Malmö

Vi på SOL Facility Services erbjuder lokalvård i Malmö som utgår från kundens önskemål. Ingen lokalvårdstjänst är för stor eller liten för oss. Vi har tagit fram ett helhetskoncept som gör att du kan anlita oss där vi behövs som mest – alltid på dina villkor. Vi kommer och städar eller underhåller era lokaler när det passar bäst utifrån er planering. Varje dag strävar vi efter att förenkla våra kunders vardag, så att de kan fokusera på sina huvudsakliga arbetsuppgifter.

Lokalvård – Malmö med omnejd

På SOL Facility Services arbetar vi alltid med miljövänliga produkter och rengöringsmedel. Vi ser till att skapa prisvärda städ- och underhållsupplägg som är skonsamma mot miljön. Vår lokalvård i Malmö gäller för både kontor och andra slags företagslokaler i Malmö och dess närområde.

Vad ingår i tjänsten Lokalvård i Malmö?

Det finns stora möjligheter att anpassa den lokalvård i Malmö vi erbjuder. Behovet kan variera beroende på ert kontors (eller andra företagslokalers) utformning. Kanske behövs det en återkommande veckostädning där dammsugning, golvrengöring och soptömning är stående inslag? Eller så är det dags för en grundlig fönsterputs? Oavsett behov står vi redo att hjälpa till. Här kommer exempel på lokalvårdstjänster vi utför:

Kontorsstädning Malmö

Trappstädning

Storstädning

Flyttstädning

Fönsterputs

Golvvård

Erfarna lokalvårdare i Malmö

Vi har flera välutbildade lokalvårdare i Malmö med lång erfarenhet av lokalvård och underhåll. Våra duktiga lokalvårdare arbetar strukturerat och effektivt för att åstadkomma rena kontor på nolltid. Självklart går våra lokalvårdare i Malmö efter checklistor som systematiskt bockas av, för att säkerställa att alla städmoment utförts.

Bonus vid flera lokalvårdstjänster

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör som täcker in alla de lokalvårdstjänster som finns efterfrågade på marknaden. Om du tecknar dig för två av våra tjänster, bjuder vi på en tredje tjänst. Då kan ni till exempel njuta av en fruktkorg på kontoret, helt utan extra kostnad. Gör en intresseanmälan nedan, så återkommer vi så snabbt som möjligt!