Kontorsstädning i Malmö

SOL Facility Services erbjuder en skräddarsydd kontorsstädning i Malmö. Låt våra utbildade och noggranna lokalvårdare fokusera på att hålla kontoret rent, så att era medarbetare kan koncentrera sig fullt ut på sina huvudsakliga arbetsuppgifter. Ett kontor med regelbunden städning bidrar till en behaglig arbetsmiljö och skapar trivsel på kontoret.

Om ni har frågor om vår kontorsstädning i Malmö, är ni välkomna att ringa 08-429 90 40 eller skicka ett e-postmeddelande till info@sol.se. Ni kan också fylla i formuläret nedan för att begära en offert.

Kontorsstäd – Malmö

Vi på SOL Facility Services strävar dagligen efter att förenkla företags vardag. Vårt miljövänliga kontorsstäd i Malmö är en del av detta mål. Vi har alltid ett lösningsorienterat fokus och anser att varje kontor är unikt. Därför krävs det olika städlösningar för olika kontor. Tillsammans med våra kunder lägger vi upp en kort- och långsiktig plan för kontorsstädet.

I starten av vårt samarbete kommer vi överens om kontorsstädets omfattning och hur ofta vi ska besöka er. Här får ni gärna komma med önskemål om vilka tider på dygnet ni önskar att våra lokalvårdare kommer, så anpassar vi schemat efter det.

Detta ingår i vår kontorsstädning i Malmö:

Vi brukar dela in vår kontorsstädning i Malmö i två olika faser. En planering fokuserar på städmoment som görs vid varje kontorsstädning (exempelvis veckovis), medan en planering är mer långsiktig. Följande punkter ingår på varje städning.

• Noggrann dammsugning av alla ytor

• Våttorkning och städning av golvytor

• Ordentlig damning där vi kommer åt

• Grundlig tvätt av köket och toaletter

• Tar ut soporna på kontoret vid behov

Långsiktig städplan enligt ö.k.

• Tvätt av entrémattor och övriga mattor

• Olja in ytor vid behov (exempelvis trägolv)

• Se över och rengöra rör och ventilation

• Övriga önskemål från dig som kund

Vi bjuder på en tredje kontorstjänst

Om ni väljer att boka in kontorsstäd i Malmö via oss på SOL Facility Services samt ytterligare en kontorstjänst, har ni kvalificerat er för en tredje kontorstjänst utan extra kostnad. Då kan ni exempelvis välja att få en fruktkorg levererad till kontoret som ni inte betalar en krona för. Det ska vara förmånligt att anlita oss på SOL Facility Services!

Ta del av en kostnadsfri offert

Om ni är intresserade av kontorsstädning i Malmö kommer vi gärna ut och kollar på ert kontor, för att sedan återkomma med en skräddarsydd offert. På så sätt säkerställer vi att ni får rätt pris efter ert kontors planlösning och storlek. Vi ser fram emot er intresseanmälan (som görs nedan). Välkommen med er förfrågan om kontorsstäd i Malmö!