Fönsterputs Stockholm

Vi utför professionell fönsterputs för företag i Stockholm. Du får en skräddarsydd lösning som passar ditt företags behov och önskemål. Vi putsar fönster, spegelväggar och glasrutor på höga höjder, på natten, på löpande avtal eller vid enstaka tillfällen – du väljer. Kontakta oss nedan för offert på proffsig och bra fönsterputs i Stockholm City och Storstockholm!

 
 

Erfarna fönsterputsare i Stockholm

Hos SOL jobbar fönsterputs-proffs med lång erfarenhet och vi är mycket stolta över våra duktiga medarbetare. Samtliga i personalen har liftkörkort och utrustningen vi använder oss av fungerar även på höga höjder. När du anlitar oss kan du lugnt luta dig tillbaka och känna dig trygg med att dina fönster alltid ser bra ut – och att du ser bra ut genom dem. Välkommen att hyra in proffsiga fönsterputsare i Stockholm.

 

Abonnera på fönsterputsning i Stockholm

Brukar du boka fönsterputsning i Stockholm när du ser att rutorna är smutsiga? Slipp problem både med smuts och bokningar – teckna ett löpande avtal i stället! Då besöker vi ditt företag regelbundet och ser till att fönster och andra glasytor alltid är rena och snygga. Hör av dig till oss för ett smidigt fönsterputs-abonnemang i Stockholm eller kringliggande orter!

 

Fler tjänster – bättre pris

Vill du ha ett kostnadsförslag på fönsterputs i Stockholm? Pris får du genom att kontakta oss. När du väljer att teckna två tjänster, exempelvis fönsterputsning och kontorsstädning i Stockholm, så får du en tredje tjänst på köpet. På så vis får du ett riktigt bra pris på fönsterputs i Stockholm – billigt och enkelt med flera tjänster samlade på en faktura. Kontakta oss ovan för att få förslag på pris.