Företagsflytt i Göteborg

Letar du efter en pålitlig och effektiv firma som kan hjälpa till med företagsflytt i Göteborg? Vi på SOL Facility Services hjälper gärna till. Vi erbjuder en flexibel företagsflyttstädning som utgår från era behov och önskemål. Oavsett om flytten ska ske med kort varsel eller om den är planerad sedan länge står vi redo med en noggrann personalstyrka som gör allt för att underlätta er flytt i Göteborg.

Om du har frågor om vår företagsflytt i Göteborg, tveka inte att ringa oss på 08-429 90 40 eller mejla till info@sol.se. Du kan även skicka en offertförfrågan genom att fylla i formuläret nedan.

Billig flyttstädning vid företagsflytt i Göteborg

Hos oss på SOL Facility Services jobbar det erfaren personal med lång erfarenhet av flyttstädning vid företagsflytt i Göteborg. Eftersom vi varit med länge i branschen och utfört ett stort antal flyttstädningar för företag vet vi precis vad som krävs för att flyttstädet ska fortlöpa så smidigt som möjligt. Vi erbjuder en billig flyttstädning i Göteborg som kännetecknas av ett flexibelt upplägg och tydlig kommunikation.

Flyttstäd Göteborg – med checklista

När våra medarbetare städar hos ert företag utgår de från en heltäckande checklista med många städmoment, som systematiskt bockas av. Flyttstädning vid företagsflytt är en omfattande städning och checklistan säkerställer att varenda yta ses över och blir skinande ren. Söker ni efter en städpartner som tar ett heltäckande ansvar för ert flyttstäd i Göteborg har ni kommit rätt.

Flexibel flyttstädning i Göteborg

Vår engagerande personal har ett öga för detaljer och är flexibla med både tider och upplägg. Vårt mål är att förenkla våra kunders vardag så mycket det bara går. Vi på SOL Facility Services skräddarsyr företags flyttstädning i Göteborg. Kanske vill ni att vi ska lägga extra krut på något specifikt städmoment? Vi anpassar oss efter era behov!

SOL Facility Services – din helhetsleverantör i Göteborg

SOL Facility Services är leverantören för er som antingen vill anlita en engångstjänst, eller för er som vill ta ett helhetsgrepp över ert företags lokalvårdstjänster. Både punktinsatser och längre planeringsupplägg är vardag för oss. I Göteborg erbjuds en rad olika tjänster, exempelvis:

Lokalvård Göteborg

Kontorsstädning Göteborg

Storstädning

Trappstädning

Golvvård

Samla tjänster och få bonus

Vi på SOL Facility Services strävar dagligen efter att erbjuda företag marknadens bästa flyttstäd i Göteborg. Att underlätta för våra kunder och bidra till en smidigare vardag är prio ett för oss. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services är enkelt och förmånligt. Om du tecknar dig för två tjänster, bjuder vi på en tredje tjänst helt gratis. Då kan ni njuta av en fruktkorg eller annan kontorstjänst utan extra kostnad. Fyll i din intresseanmälan nedan redan idag!