Företagsflytt i Stockholm

Behöver ni hjälp med flyttstädning för företag i Stockholm? På SOL Facility Services hjälper vi er med städningen. Vi är lika flexibla som ni, och kan både ta oss an allt från uppdrag som har varit planerade sen långt tillbaka, till behov som uppstår med kortare varsel. Våra medarbetare genomför ett noggrant arbete varje gång och gör allt för att möta era önskemål vid en flyttstädning i Stockholm.

Vid frågor om flyttstädning för företag i Stockholm, är du välkommen att ringa oss på 08-429 90 40 eller skicka ett e-postmeddelande till info@sol.se. För offertförfrågningar, använd gärna formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.

 

 

Billig flyttstädning i Stockholm för företag

På SOL Facility Services kan vi erbjuda dig och ditt företag en billig flyttstädning i Stockholm, utan att tumma på vare sig resultat eller kvalitet. Vi har varit i branschen länge och vet både vad som efterfrågas av er, och vad som krävs av oss för att uppfylla era behov. Med hjälp av oss får ni en bra, smidig och billig flyttstädning i Stockholm, som också håller hög kvalitet.  

Checklista

För en noggrant utförd flyttstädning krävs rutiner. Med hjälp av en heltäckande checklista tar vi oss systematiskt an uppdrag utan att missa några moment. Under städning bockar vi av alla nödvändiga moment för att säkerställa ett rent och resultat. Vi tar ett heltäckande ansvar när det kommer till att hjälpa företag med flyttstäd i Stockholm – oavsett om ni är ett hotell, sjukhus, butik eller ett företag med kontorsverksamhet.  

Skräddarsytt flyttstäd i Stockholm

Vi förstår att olika företag har olika behov vid ett flyttstäd. Stockholm är stort och inhyser företag och företagslokaler av alla dess sorter. Vi har lång erfarenhet av alla sorters flyttstäd i Stockholm, men också över stora delar av landet, och har förstått att det bästa resultatet är när våra kunder är nöjda. Därför erbjuder vi skräddarsydd och flexibel flyttstädning för företag för att tillgodose just era behov. Vill ni att vi ger extra kärlek åt något särskilt städmoment? Det löser vi givetvis!  

SOL Facility Services – din helhetsleverantör i Stockholm

När ni anlitar oss kan ni räkna med en hög kundnöjdhet, oavsett om ni önskar en punktinsats, ett löpande arbete eller en leverantör som tar ett helhetsgrepp kring all typ av lokalvård. I Stockholm kan vi bland annat erbjuda hjälp med följande tjänster:  

 

Samla företagstjänster – få en bonus!

Att vara kund hos oss ska vara enkelt och smidigt, men också förmånligt. När du samlar mer än en lokalvårdstjänst hos oss bjuder vi på en tjänst inom kontorsservice. Det kan bland annat vara hyra av kaffemaskin eller kontorsväxter. Välkommen att kontakta oss för att veta mer!