Julcatering

Nu närmar sig julen med stormsteg och många festlokaler och julbord börjar bli uppbokade. Varför då inte i stället boka in catering av julbord till ert företag? Att anordna en julfest eller ett julbord på kontoret har blivit ett allt mer populärt alternativ, och undanröjer mycket av den stress som uppstår när du ska försöka få tag i den perfekta lokalen. I vår artikel kan du läsa mer om vad som ingår i catering av julbord, och vilka fördelar det finns med att anordna en tillställning i era företagslokaler.

 

Vad ingår i catering av julbord?

Att boka catering av julmat är både smidigt och kostnadseffektivt. Du kan få hjälp med allt från planering, uppdukning och personal som förser er med mat och dryck under hela kvällen. Nedan kan du läsa mer om vad som vanligtvis ingår:

  • Catering av jultallrik eller julbuffé
  • Kunnig serveringspersonal
  • Glas och porslin
  • Städning efter tillställningen

Fördelar med att anlita en cateringfirma

Det finns många fördelar med att boka in catering till ditt företag. En cateringfirma ser till att tillhandahålla all tänkbar service, vilket tar bort mycket av den stress som kommer med att själv planera ett evenemang. Läs mer om fler fördelar nedan:

  • Du slipper boka julbord i annan lokal
  • Cateringfirman erbjuder klassiska matalternativ som passar alla
  • Flexibla och anpassningsbara lösningar
  • Du kan koppla av och fokusera på att ha roligt

Boka professionell julcatering hos SOL

Vill du skapa ett minnesvärt julbord med god mat, trevlig underhållning och många skratt? Då borde du boka julcatering hos oss på SOL! Vi utför förstklassig företagscatering och hjälper er med allt som kan tänkas behövas inför ett riktigt lyckat jularrangemang. Tillsammans mer er tar vi fram en plan på hur tillställningen ska anordnas. Vi är måna om att upplägget blir precis som ni önskar – därför skräddarsyr vi evenemanget helt efter era behov och önskemål. Vi bistår er med en härlig julbuffé, underhållning och mycket mer. Dessutom ser vi till att städa och återmöblera era lokaler efteråt. Boka julcatering hos oss på SOL och se fram emot en skräddarsydd helhetslösning!