Ledigt sommarjobb som lokalvårdare i Stockholm

Vill du arbeta fysiskt med kroppen och gillar ordning och reda? Är du serviceminded och tycker om att städa? Då är detta en tjänst för dig! Just nu söker vi ett stort antal personer för sommarjobb på vårt största arbetsområde Fartygen.

Om jobbet

Start för jobbet är i början av juni och pågår t.o.m. slutet av augusti. Arbetstiderna är varierarande under dag- och kvällstid alla dagar i veckan. Arbetsplatsen är belägen vid Masthamnen i närheten av Slussen. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med städning av fartyg där dina arbetsuppgifter innebär:
- Dammsugning, tvättning samt bäddning
- Ansvara för en ren och hygienisk arbetsmiljö
- Ansvara för att städutrustning är i ett bra skick

Vem söker vi?
Vi söker dig som har god fysik och tycker om att jobba med kroppen. Du är serviceminded och har ett öga för ordning och reda. Andra viktiga egenskaper som vi värdesätter är att du trivs i  möten med människor, är effektiv samt att du kan ta instruktioner och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Punktlighet är en självklarhet för dig!

Ett krav är att du har grundläggande kunskaper i svenska.

Solreneriet månar om sina anställda och arbetar för en bra arbetsmiljö, bred mångfald och en jämställd arbetsplats. I dagsläget har vi många manliga lokalvårdare och för att främja jämställdhet i företaget ser vi gärna att du som söker är kvinna.

Om företaget

Solreneriet grundades 1995 som ett mindre familjeföretag och har idag vuxit till ca 800 anställda. Sedan november 2012 ägs bolaget av finska koncernen SOL. Vi är ISO-certifierade och kollektivavtalsanslutna.

Solreneriet levererar städ-, hygien- och underhållstjänster till privata och offentliga uppdragsgivare. Genom sin erfarenhet från besöksintensiva miljöer såsom kryssningsfartyg, flyg, tåg och processindustrin samt uppdrag inom sjukvård, hotell, livsmedel och offentliga lokaler är företagets utbud av kompetenser i det närmaste unik. Företagets framgång bygger på miljöinriktat arbete med branschledande processer skräddarsydda utifrån uppdragsgivarnas behov.

Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Östergötland och Skåne. Huvudkontoret är beläget på Stadsgårdskajen på Södermalm i Stockholm.

Ansökan
Låter detta intressant? Varmt välkommen att skicka in din ansökan till jobb@sol.se, märk din ansökan med Lokalvård Fartyg.

Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 20 april 2019.