Ledigt jobb som arbetsledare inom reklam i Göteborg

Vi söker just nu en arbetsledare som ska starta upp, förvalta och utveckla verksamhet i Göteborg. Uppdraget omfattar i dagsläget affischering och foliering inom kollektivtrafiken i Göteborg. Är du driven och lösningsorienterad? Då är detta tjänsten för dig! Tjänsten innebär en heltidsanställning med start 1 juni 2019.

Dina arbetsuppgifter
Som arbetsledare på Solreneriet är du ansvarig för att den dagliga driften sköts på ett korrekt och tillfredsställande sätt. Du har både personal- och produktionsansvar med målet att ha nöjda kunder och medarbetare. En viktig del av ditt arbete är även att planera, utföra och dokumentera kvalitetskontroller enligt interna och externa föreskrifter och avtal.

I denna roll kommer du att jobba med att starta upp, förvalta och utveckla verksamhet i Göteborg. Eftersom detta är ett nytt geografiskt område för Solreneriet förväntas du även medverka till vår fortsatta expansion i området.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att:

• Ha löpande kontakt med kunden och säkerställa leverans enligt tecknade avtal
• Arbeta systematiskt med arbetsmiljö och kvalitet
• Rekrytera och utveckla personal
• Administration kring bl.a. tidrapportering och lönehantering
• Planera resurser och arbeten

Vem söker vi?
• Du har gymnasieutbildning, vidareutbildning är meriterande
• Innehar körkort B
• Kan flytande svenska
• Goda kunskaper i Excel
• Ledarerfarenhet med personalansvar
• God administrativ förmåga och kostnadsmedvetenhet
• Förhandlingsförmåga och proaktiv planeringsförmåga
• Meriterande är om du har arbetat inom liknande roll och bransch tidigare

Vi söker dig som är flexibel och initiativtagande. Du är van vid att handskas med olika typer av människor och har ett sinne för ordning och reda. Vidare är det viktigt med integritet och professionalitet.

Som arbetsledare ska du föregå med gott exempel gentemot din personal. Vi verkar för flexibilitet, respekt och lyhördhet mot såväl kunder och deras behov som mot personal. Detta för att skapa en bra relation med våra kunder samt en bra företagskultur och trivsel på arbetsplatsen.

Vad erbjuder vi?
Kulturen präglas av en platt organisation med högt i tak och det finns stort utrymme för dina egna idéer. Som anställd på Solreneriet får du ett stort eget ansvar och blir en viktig person på företaget. Vi är ISO-certifierade och kollektivavtalsanslutna.

Ansökan
Låter detta intressant? Varmt välkommen att skicka in din ansökan till jobb@sol.se, märk din ansökan med Arbetsledare Reklam GBG.

Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten, vänligen maila enhetschef patrik.niemi@sol.se

Sista ansökningsdag är 28 februari 2019.

Om Solreneriet AB
Solreneriet grundades 1995 som ett mindre familjeföretag och har idag vuxit till ca 800 anställda. Sedan november 2012 ägs bolaget av finska koncernen SOL. Vi är ISO-certifierade och kollektivavtalsanslutna.

Solreneriet levererar städ-, hygien- och underhållstjänster till privata och offentliga uppdragsgivare. Genom sin erfarenhet från besöksintensiva miljöer såsom kryssningsfartyg, flyg, tåg och processindustrin samt uppdrag inom sjukvård, hotell, livsmedel och offentliga lokaler är företagets utbud av kompetenser i det närmaste unik. Företagets framgång bygger på miljöinriktat arbete med branschledande processer skräddarsydda utifrån uppdragsgivarnas behov.

Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Östergötland och Skåne. Huvudkontoret är beläget på Stadsgårdskajen på Södermalm i Stockholm.