Ledigt jobb inom affischering i Göteborgsområdet

Vi söker 8 personer för jobb med affischering inom kollektivtrafiken i Göteborgsområdet. Start i juni 2019.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär affischering i tåg och bussar vid depåer och uppställningsplatser. Arbetstiderna är förlagda fredag-tisdag, nattetid. Sysselsättningsgraden kan anpassas utefter önskemål, både deltid och heltid.

I denna roll kommer du att vara med och starta upp, förvalta och utveckla verksamheten i Göteborg. Eftersom detta är ett nytt geografiskt område för Solreneriet förväntas du även medverka till vår fortsatta expansion i området.

Vem söker vi?

För tjänsten krävs:
• B-Körkort
• Goda kunskaper i svenska.
• God fysik då arbetet är rörligt och fysiskt krävande
Vi söker dig som är noggrann, samarbetsvillig och kan ta eget ansvar.

Om du har erfarenhet av liknande arbete samt har D-körkort är det meriterande, men inget krav.

Ansökan
Låter detta intressant? Varmt välkommen att skicka in din ansökan till jobb@sol.se, märk din ansökan med Affischering Göteborg.

Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten, vänligen maila enhetschef patrik.niemi@sol.se

Sista ansökningsdag är 30 april 2019.

Om Solreneriet AB
Solreneriet grundades 1995 som ett mindre familjeföretag och har idag vuxit till ca 800 anställda. Sedan november 2012 ägs bolaget av finska koncernen SOL. Vi är ISO-certifierade och kollektivavtalsanslutna.

Solreneriet levererar städ-, hygien- och underhållstjänster till privata och offentliga uppdragsgivare. Genom sin erfarenhet från besöksintensiva miljöer såsom kryssningsfartyg, flyg, tåg och processindustrin samt uppdrag inom sjukvård, hotell, livsmedel och offentliga lokaler är företagets utbud av kompetenser i det närmaste unik. Företagets framgång bygger på miljöinriktat arbete med branschledande processer skräddarsydda utifrån uppdragsgivarnas behov.

Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Östergötland och Skåne. Huvudkontoret är beläget på Stadsgårdskajen på Södermalm i Stockholm.