Startsida  /  24/7
 

Vi ler mot världen och den ler tillbaka

24 timmar per dag, 7 dagar i veckan, 12 månader per år, sätter var och en av oss på SOLReneriet våra uppdragsgivare i främsta rummet.

Vi är över 11.000 personer som levererar service, säkerhet och omtanke i 6 länder. Det är en omfattande insats som bygger på insikten att varje enskilt uppdrag i alla sammanhang är det viktigaste.

SOLReneriet levererar städ-, hygien- och underhållstjänster till privata och offentliga uppdragsgivare. Vår erfarenhet från besöksintensiva miljöer såsom kryssningsfartyg, flyg, tåg och processindustrin samt uppdrag inom sjukvård, hotell, livsmedel och offentliga lokaler gör vårt utbud av kompetenser i det närmaste unik.

Att vi är en stor verksamhet med resurser i framkant vad gäller teknik, process och miljö är naturligtvis en fördel för våra kunder men även för våra anställda. Vi kombinerar styrkan i vår storlek med att vi är familjeägda med en stark företagskultur. Det präglar vår förståelse för den extra omtanken och gör vårt erbjudande till något lite mer än vad du kanske finner hos en annan aktör. Vi ler mot världen, och den ler ofta tillbaka.